kasteel woerden regio utrecht

De kasteelbruiloft van Charjanti en Hilbert bij Kasteel Woerden

Hilbert en Charjanti woonden in hetzelfde dorp en ontmoetten elkaar via de beste vriendin van Charjanti. In het prille begin was zij nog wat onzeker over Hilbert maar hij won haar hart en vijf jaar later vroeg hij haar zijn vrouw te worden. Dat deed zij, omringd door alleen intimi op de bijzondere trouwlocatie Kasteel Woerden, gevolgd door een spetterend feest met meer dan honderd gasten!

BEGIN VAN DE DAG

 

“Ik voelde me ontspannen, gelukkig en enthousiast”, vertelt Charjanti. “Het weer was goed, onze twee ceremoniemeesters hadden alles tot in de puntjes geregeld en het allerbelangrijkste; ik mocht trouwen met mijn grote liefde en beste vriend. Ik ben niet bepaald een ochtendmens en toen ik niet zo makkelijk wakker werd, zei mijn moeder: ‘Je gaat trouwen vandaag, hoor’.”

 

“Toen ik wakker werd had ik wat lichte zenuwen maar zodra de fotograaf en videograaf aanbelden, vielen die weg”, zegt Hilbert. “De rest van de dag voelde ik me heel relaxed”.

FIRST MOMENT

 

Hilbert; “Dit was heel bijzonder. Ik stond met mijn rug naar Charjanti toe en wachtte op het moment dat zij mij op mijn schouder zou tikken. Ik hoorde haar al aankomen over het grind en weet nog dat ik me afvroeg hoe mooi ze zou zijn. Toen ik omdraaide en haar zag was ik sprakeloos. Het enige wat ik uit wist te brengen was: wat ben je mooi.”

 

‘Gelukkig droeg ik waterproof make-up”, vult Charjanti aan.

TROUWLOCATIE

 

Charjanti; “Wij zijn getrouwd bij Kasteel Woerden, een prachtige opvallende plek, waar wij wekelijks langsreden. Wij hebben bezichtigingen gedaan bij verschillende trouwlocaties maar na een rondleiding en ontzettend leuk gesprek waren wij verkocht aan Kasteel Woerden. De locatie heeft zoveel mogelijkheden, zowel binnen als buiten. En het is een romantische en stoere plek tegelijk.

CEREMONIE

 

Charjanti; “De ceremonie vond plaats in de prachtige ‘Ridderzaal’ van Kasteel Woerden, samen met de mensen die het dichtst bij ons staan. Nadat mijn vader en ik toch een paar traantjes wegveegden met zijn zakdoek, gaf hij mij weg. Ik weet nog dat ik me volledig op mijn gemak voelde, wat mede kwam door onze ontzettend spontane, enthousiaste trouwambtenaar.

 

Hilbert; “Haar vader legde Charjanti’s hand in mijn hand, dat was een heel mooi moment. Ook het voorlezen van onze geloftes was heel bijzonder, het kwam echt uit ons hart. Ik voelde me op dat moment, en nu nog steeds, zo enorm gelukkig.”

FOTOSHOOT

 

Charjanti; “Deze foto is gemaakt in het Vijverbos in Harmelen, een prachtige locatie, die iemand ons tipte na een oproep op Facebook.

 

Hilbert; ‘We hebben heel weinig geposeerd tijdens de fotoshoot, we konden gewoon onszelf zijn bij de fotograaf en videograaf en dat zie je echt terug in onze trouwfoto’s.

PROGRAMMA & FOOD

 

Charjanti; Ons programma begon toen Hilbert mij om kwart over acht in de ochtend op kwam halen voor de fotoshoot bij het Vijverbos. Iets na tienen kwamen we daarna aan bij Kasteel Woerden, waar om half elf de ceremonie begon. Na de ceremonie volgende de foto’s met de daggasten en om half één een luxe lunch met allerlei heerlijke broodjes. Daarna was het tijd voor de kerkdienst en rond half vijf de receptie waar wij petit fours serveerden. Er volgende een shared dinner met als dessert een ijstaart, gemaakt door Lorenzo’s ijssalon (smaak; bokkenpootjes en framboos!). Na het diner hebben we even een klein half uurtje voor onszelf genomen. Het laatste programma onderdeel was onze feestavond, die om half één de volgende ochtend eindigde met puntzakken friet met truffelmayonaise.”

test1
test1