Privacy Protocol

INLEIDING

Grand Kasteel Woerden b.v. is een bescheiden horeca- en evenementen bedrijf dat actief is onder de naam Kasteel Woerden. We spannen ons in om bedrijven en personen kennis te laten maken met kasteel woerden en hen een aangenaam verblijf te bieden.

 

  • Wij zijn transparant over welke gegevens we van u gebruiken.
  • Wij delen uw gegevens nooit met andere partijen voor commerciële doeleinden.
  • U heeft het recht om in te zien hoe we uw data gebruiken.
  • U heeft het recht op vergetelheid (het volledig wissen van uw persoonlijke data).
  • Uw persoonlijke gegevens zijn bij Kasteel Woerden (Grand Kasteel Woerden b.v.)  goed beschermd.

 

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Kasteel Woerden kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Kasteel Woerden en/of omdat u deze zelf bij het invullen heeft verstrekt op de website van Kasteel Woerden of een ander medium dat Kasteel Woerden op of buiten internet gebruikt.

 

Kasteel Woerden kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

 

  • Uw voor- en achternaam – Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres
  • Eventuele specifieke gegevens die u opgeeft in het kader van een aanvraag, evenement, activiteit of bezoek aan Kasteel Woerden.

 

WAAROM Kasteel Woerden GEGEVENS NODIG HEEFT

Net als andere non-commerciële en commerciële bedrijven en organisaties verwerkt Kasteel Woerden uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Kasteel Woerden uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

 

DELEN MET ANDEREN

Kasteel Woerden verstrekt uw persoonsgegevens aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Kasteel Woerden worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Kasteel Woerden gebruikt deze informatie om de werking van de website

te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

GOOGLE ANALYTICS

Kasteel Woerden maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Kasteel Woerden bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Kasteel Woerden te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Kasteel Woerden heeft hier geen invloed op. Kasteel Woerden heeft Google geen toestemming gegeven om via Kasteel Woerden verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@kasteelwoerden.nl . Kasteel Woerden zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek trachten te reageren. Mocht dit onverhoopt niet gebeurd zijn willen we u vriendelijk verzoeken om ons nogmaals per mail (met ontvangst- en leesbevestiging) of aangetekend of per post te benaderen.

 

BEVEILIGEN

Kasteel Woerden neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Kasteel Woerden maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Kasteel Woerden verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Kasteel Woerden op via info@kasteelwoerden.nlwww.kasteelwoerden.nl is een website van Kasteel Woerden. Kasteel Woerden is als volgt te bereiken: Kasteel 3 | 3441 BZ | Woerden | info@kasteelwoerden.nl | kvk:30222073